UA EN RU
04.10.2013

Пробкові (коркові) прокладки для склопакета.

Пробкові (коркові) прокладки для склопакета.

Транспортування склопакетів – небезпечне заняття, особливо у сучасному великому місті з шаленим трафіком. Для захисту склопакетів використовуються всілякі стяжки та інші пристрої. Одним із найнадійніших і повсюдно використовуваних засобів є пробкові прокладки. Квадратики 1,5 см. на 1,5 см. та товщиною 3мм, розміщені на площині склопакета та притиснуті іншим склопакетом, захищають, амортизуючи та запобігаючи зсуву завдяки особливій структурі пробкового матеріалу.

Для перевезення кількох шарів склопакетів необхідно використовувати пробкові прокладки рівномірно та часто розміщені на площині. Таким чином виконують надійне перевезення всі сучасні перевізники скління.

Компанія Сейф-Глас займається виробництвом пробкових (коркових) прокладок для склопакетів та скла з якісного матеріалу. Гарантуємо якість прокладок завдяки особливому контролю якості, через який проходять усі листи із корковими прокладками.

Ми займаємося постачанням пробкових прокладок по всьому світу. Виробництво знаходиться в Україні. Для співпраці зв'язуйтесь за телефону +380 67 630 9160, або через форму зв'язку на сторінці Контакти.

Опишіть свої побажання і ми надішлемо спеціальну пропозицію!

Товари, які ви в нас можете замовити

Напишіть нам, і ми з вами зв’яжемося:
Контактна інформація:
ПП «Сейф Глас»,
Адреса: м. Дніпро,
вул. Каштанова, 5-А
Safe-Glass.com.ua — Виробник коркових прокладок
©2004—2022